När såg du en hockeymatch senast?

hockeyresor NHL

När var du senast på en riktig spännande hockeymatch med NHL? Om det är så pass länge sedan att du måste tänka efter när det nu var, eller ännu värre; om du måste titta i din kalender eller leta i historiken i din mobil eller datorn, ja då är det alldeles för länge sedan som du faktiskt var på en hockeymatch. Och nu menar vi inte hockeymatcher som du ser på TV. Det kan ju vem som helst. Vi menar när var du själv på en verklig hockeymatch?

Är det länge sedan?

Om det är väldigt länge sedan, så är det absolut dags igen. Och varför inte åka på en egen hockeyresa bort från alla måsten och plikter, och bara få rå dig själv under någon dag? Du beställer en hockeyresa, någon av alla våra hockeyresor, så bokar vi flyget och hotellet åt dig. Du kan redan idag se fram emot din hockeyresa om du bokar idag. På så sätt förlänger du din hockeyresa genom att se fram emot den. När du får veta avresedag, datum för matchen, hotell och platsen där matchen ska gå av stapeln, så är det bara att börja se fram emot den redan nu. Det är bara att packa och själv se till så att du är på flygplatsen när avresedagen är inne.

Väl framme börjar spänningen

När du sedan har kommit fram till den stad där matchen ska spelas, äter du något gott på en av många restauranger som du kan välja mellan. Du kanske hinner slappa och sova lite så att du är utvilad och redo för en spännande match? Och när du sedan går med tusentals andra till ishockeyrinken för att se din hockeymatch och alla fans smälter ihop till en enda hejarklack, ja då är avspark snart på gång.

Spänningen stiger i takt med spelarnas rörelser

Och när pucken väl har satts i rörelse på isen, så stiger spänningen, kanske till det olidliga, och alla muskler är på spänn både bland hockeyspelarna och bland dem i publiken. Så är det tills visselpipan hörs som avslutar matchen, till besvikelse för somliga och för entusiastisk vinnarseger för andra. När du sedan åker hem därifrån har du fått ny energi till alla måsten och plikterna, och kanske det är dags att redan nu, boka nästa hockeyresa? I så fall har du något verkligt att se fram emot redan nu!