Har du tröttnat på jobbet?

Philings utbildning

Har du tröttnat på ditt jobb? Nu menar vi inte den där tröttheten som kanske kommer på fredagar och du önskar bara att dagen ska ta slut och helgen börjar. Snarare handlar en trötthet på jobbet vara en sån där känsla, som du har när det närmar sig måndag, och du får mer eller mindre ångest över att gå till jobbet. Det är då det är viktigt att fundera på om det är dags att jobba med något annat.

Vad vill du jobba med?

Vad är du intresserad av? Är du intresserad av vårdyrket? Att jobba med barn på förskola? Eller är du intresserad av att arbeta inom skönhet – go for it!

Man kan utbilda sig inom väldigt många olika saker; man kan bli specialist inom huden, och så främst hyn i ansiktet. Man kan utbilda sig inom ögonbryn, göra snygga ögonbryn, man kan göra snygga tatueringar på ögon och man kan utbilda sig till frisör om man är intresserad av det. Här kan du läsa om en skönhetsutbildning som du kan gå: stockholm-botox.se/botox-utbildning/.

Fördelar med att utbilda sig om skönhet

Om du gillar ditt arbete, så kommer du att må bättre och orkar jobba mer
Man kan ta CSN lån med låg ränta, även efter fyllda 50
Att få jobba med det man gillar gör att du kommer orka jobba under en längre period och behöver inte gå i pension så tidigt

Det är lätt att bli sin egen inom skönhet

Om du drömmer om att skaffa ditt eget företag, så kan det bli verkligt inom just skönhet. Det är lätt att börja arbeta som din egen, många frisörer hyr en stol i en frisörsalong. Ofta innebär det att man även kan få fler kunder som kommer till skönhetssalongen, så med hyran kommer även andra fördelar.

Du får arbetskolleger, en plats där du kan ta emot dina kunder och en administration som kan stötta ditt företagande. Om du inte vill arbeta som frisör, finns det även andra utbildningar som kan ge en andra karriär. Du kan arbeta med ögonbryn, naglar, ögon, mun, ögonfransar och ta bort fläckar på huden.